torstai 2. helmikuuta 2017

Kuntavaaleissa ehdoton ei islamistien maahamme päästämiselle kuntatasollakin. Ei kunnallisia vuokra-asuntoja matuinvaasion edustajille, ilman että ovat olleet maassa vähintään 10 vuotta ja saaneet kansalaisuuden.

---------------------------------
Itsenäisyyspäivänä 6.12.2016 osoitimme rauhanomaisesti mieltämme Rajat kiinni = Ei rajatonta maahanmuuttoa ja islamia keskuuteemme vaatimuksin soihtumielenosoituksena Hietaniemen sankarihautausmaalle marssien. Osanottajia oli yli 3500 henkiä


--------------------
Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere muistuttaa faktoista maahanmuuton ja islamin osalta:

Ajoissa kun toimitaan niin ei tarvita sotia = Rajavalvonta kuntoon ilman kansainvaellusten ylipopulaatioiden tulemista eläteiksemme Kaikki ylipopulaatioiden edustajat maahanmuuttona / maahanmuuttajina ovat liikaa Somaliasta, Irakista, Afganistanista ja yleensäkin Afrikasta, Aasiasta etc. http://tampere-kuntavaalit-pro-no-islam.blogspot.fi/

Kuntavaaleissa ehdoton ei islamistien maahamme päästämiselle kuntatasollakin. Ei kunnallisia vuokra-asuntoja matuinvaasion edustajille, ilman että ovat olleet maassa vähintään 10 vuotta ja saaneet kansalaisuuden. Rikostuomioiden  ja vankeuden kautta suomenkansalaisuuksia vaan karkoitukset matuille.

Seppo Lehto esittää vaatimuksia maahanmuuton rajoittamiseksi suomalaisten etu mielessään eri foorumeilla aktiivisesti. Ohessa Seppo Lehdon julkinen esiintyminen Tampereen kaupunginvaltuustosalissa:

Katso Seppo Lehdon puheevuorovideo:
-------------------------

------------------
Yllä: Seppo Lehto puheenvuoro 3 hätämajoituskeskustelussa 24.9.2015, lisää ko youtubekanavilta hakusanoilla Seppo Lehto
---------------------

Kun jokainen kunta sanoo, ei niin voi valtiokaan hyysärivittuineen mitään. Selkäsrangaton entinen sisäministeri petteri orpo valtakunnanoikeuteen, sisäministerinä munattomana desanttina matuinvaasion sallimisestaanm kuten muukin hallitus Juha Sipilä vastuusseen tihutöistään

-----------------------------------------------------------------------------------------

Nauretaan hyysärihuorille punikkitoimittajina, sekä peukutetaan matuinvaasion vahingot jatkossa hyysärivittujen vahingoiksi, niin oppivat nauttimaan mustasta tulevaisuudestaan. Kenties muutama rampa raiskattu hyysärivittu kun saa nauttia halustaan kansamme tuhoksi, alkaa ajattelu edistymään?


------------------------------------------------------------------------------------------------

Yhdysvallat on toistaiseksi evännyt maahantulon Syyrian, Irakin, Iranin, Jemenin, Libyan, Somalian ja Sudanin kansalaisilta.

Kyseiset maat ovat nyt hyvin närkästyneitä, samoin ihmisoikeusihmiset.

Mielenkiintoinen detalji on, että Syyria, Irak, Iran, Jemen, Libya ja Sudan kieltävät kategorisesti maahantulon kaikilta Israelin kansalaisilta. Samoin tekevät Algeria, Bangladesh, Brunei, Kuwait, Libanon, Malesia, Oman, Pakistan, Saudi-Arabia ja Arabiemiraatit.

Monet niistä kieltävät maahantulon myös kaikilta, joiden voidaan osoittaa vierailleen Israelissa.
On varmaan jokin hyvä syy siihen, että tästä ei olla laajemmin närkästyneitä, mutta en lonkalta keksi, mikä se on.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


FDL Marko Parkkola on osallistunut Seppo Lehdon kanssa näyttävästi Rajat kiinni tapahtumissa maahanmuuton vastustamiseen


Seppo Lehto kansakunnallinen valontuoja, profeetta, sekä kuntavaaliehdokas Tampere vaatii ehdotonta matuinvaasion estämistä kuntatasoilla koko maassaYllä oikealla Klaus Elovaara Sinisilmäisen somalin kirjoittanut maahanmuuttokriitikko pitämässä Rajat kiinni banderollia

-----------------------------------

Rajat kiinni Tampere ja koko Suomi, miehitetyt alueemme toki palauttaen suurimmalta historialliselta matuinvaasion kohteeltamme miehitettyinä alueinamme! 

http://rajat-kiinni-Tampere.blogspot.fi 

-----------------------------------------------------------------------------
Olisi aika saada nämä kansamme tuhoa edistäneet tahot vastuuseen ja omaan Guantomo Bayhin elämänsä loppuun asti kuten nykyinen matuinvaasiosta vastuullinen hallitus jäsenineen.

-------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti